Tanácsadás/Tervezés

Az Elmatec Zrt. évek során szerzett tapasztalata lehetővé teszi, hogy a partnerei együttműködésével megadja az ügyfélnek azokat a szükséges lépéseket, amelyek már a tervezés első mozzanataitól segítik a projektek kivitelezését.

Technológia és vezérlő rendszerek

A legjobb minőségű tiszta terek kivitelezése az első fontos lépés a legjobb termelési eredmények eléréséhez, a végső termékek gyártásának teljes biztonságát pedig a vezérlő rendszerek garantálják.

Csomagolás

A termékek minőségét az állandó gondoskodás és biztonság garantája a termelés első lépéseitől a végső felhasználóig. Lehet töltött fecskenő, fiola vagy ampulla, lehet dobozba csomagolt bliszter, ami akár már raklapokra téve várja a szállítást – a kulcsa a termékek életének, sterilitásának és stabilitásának.

Gyártóberendezések

Kitüntetett figyelmet kap a granulálás és a bevonás folymata, valamint a gyógyszerészeti oldatok rugalmas műanyag csomagolásának technológiája.

LAF védelmező terek

Behatárolt területek a LAF modulok, szekrények és izolátorok használatával.

Összeszerelés/Indítás

Helyi technikusok vagy közvetlenül a gyártócégtől érkezett mérnökök végzik el a gépek vagy komplett gyártó sorok működésbe helyezését.

Karbantartás

Amennyiben technikai segítségre van szüksége, technikusaink 24 órán belül a rendelkezésére állnak.
Képzett szakembereink által nyújtott technikai beavatkozás és segédlet mindig rendelkezésükre áll.

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Kulcsrakész megoldások kivitelezésében is partnerek vagyunk.